Termékek

Core Tests terhességi és ovulációs gyorstesztek

CORE TESTS EGYLÉPÉSES TERHESSÉGI GYORSTESZT KAZETTÁS/VIZELETSUGARAS

coretestcsajos

terhességi vizeletsugaras

Magas érzékenységű, gyors, egylépéses teszt a humán chorion gonadotropin (hCG) kvalitatív kimutatására vizeletből, a terhesség korai felismerésére. A HCG detektálható vérsavóban, legkorábban 7 nappal a fogamzást követően.

 

 

Jellemzők:

• Pontosság: >99,5%
• Érzékenység: 25 mlU/ml
• Gyors: Az eredmény 1 percen belül leolvasható.
• Különböző kiszerelések: kazettás és vizeletsugaras
• Egészségpénztári kártyára megvásárolható!

kazettásgyorsteszt

 

 

Szavatosság: 3 év

ÉRTÉKELÉS:
POZITÍV: Két határozott csík jelenik meg a tesztlapon. Az egyik csíknak a kontroll zónában (C), a másiknak a teszt zónában (T) kell lennie.
NEGATÍV: Egy színes csík jelenik meg a kontroll ablakban (C). A teszt zónában (T) nem jelenik meg rózsaszín vagy piros csík.
NEM ÉRTÉKELHETŐ: Ha nem jelenik meg csík a kontroll ablakban (C).

A teszt a terhesség valószínűségének diagnosztizálására alkalmas. A terhességet csak orvos állapíthatja meg, a klinikai és laboratóriumi vizsgálatok együttes eredményei alapján.

 

CORE TESTS OVULÁCIÓS EGYLÉPÉSES TESZT

ovulációsAz LH ovulációs gyorsteszt egy magas érzékenységű rendszer, amely segít megjósolni a tüszőrepedés idejét és a termékenységi csúcsot. Ez alatt a termékenységi periódus alatt a legvalószínűbb a teherbe esés. Ezt LH csúcsként nevezik és leggyakrabban menstruációs ciklus közepén jelentkezik. Az LH ovulációs gyorsteszt ezt az LH csúcsot mutatja ki, az ezt
követő 24-36 órában az ovuláció nagy valószínűséggel bekövetkezik.

 

Jellemzők:
• Pontosság: >99,5%, más tesztekkel összehasonlítva
• Érzékenység: 25 mlU/ml
• Gyors: Az eredmény 3-8 percen belül leolvasható.
• Könnyen használható: nem szükséges hozzá egyéb eszköz

ÉRTÉKELÉS:
POZITÍV: Két vonal jelenik meg a tesztcsíkon. Egy rózsaszínű színű vonal a teszt zónában (T) és egy rózsaszínű színű vonal a kontroll zónában (C). Ez jelzi, hogy a következő 24-36 órában az ovuláció bekövetkezhet.
NEGATÍV: Két színes vonal látható, de a teszt zónában (T) a vonal világosabb, mint a kontroll zónában (C) lévő vonal. Ez jelzi, hogy LH csúcs még nem mutatható ki, folytassa a napi teszteket.
NEM ÉRTÉKELHETŐ: A kontroll vonal nem jelenik meg.

Keresse a patikákban!

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll