Termékek

Celerus Prep Pads bőrfertőtlenítő kendő

CELERUS PREP PADS BŐRFERTŐTLENÍTŐ KENDŐ

 Professzionális bőrfertőtlenítő kendő, amely alkalmas az otthoni balesetek, illetve a kültéri sérülések ellátására.  Professzionális eszközként kórházakban is alkalmazható, ezért tetoválásoknál, injekció beadás előtt is használható.

A kendők izopropil alkohollal (70%) és klórhexidinnel (2%) vannak impregnálva.

A klórhexidin egy kémiai fertőtlenítő szer, amely bakteriosztatikus egyben, így megöli a gram-pozitív és gram-negatív mikrobákat is.

A klórhexidin bizonyítottan:

  • Növeli a biocid aktivitást a gombáknál és a baktériumoknál.
  • Szélesíti az aktivitás spektrumát.
  • Hatékony az organizmusok széles fajtáival szemben.

A Celerus Prep Pads bőrfertőtlenítő kendők 6×6 cm méretűek,  20 db-os dobozban kerülnek forgalomba.

A termék BS EN1276:1997 előírásainak felel meg, CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

OTH engedély száma: JKF/4184-4/2015

Használati útmutató:

Tisztítsa borfelületet a kendővel, amennyiben irritációt tapasztal fejezze be használatát. Ne használja sérült bor felületen. Használat után dobja ki, csak egyszeri használatra alkalmas. Ne gyújtsa meg. Tartsa elzárva gyermekek elől. Kerülje a szemmel történő érintkezést. Amennyiben a kendő a szemmel érintkezik, mossa ki bő vízzel. Amennyiben a szem irritációja nem csökken, forduljon orvoshoz. Amennyiben lenyelné, ne próbálja kihányatni, forduljon azonnal orvoshoz.

Szavatossági idő: 3 év

bérespreppads

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll