Termékek

Brymill folyékony nitrogénes fagyasztó készülék

ÉLEN A CRYOSEBÉSZETBEN 1966 ÓTA

Brymill a világ vezető folyékony nitrogénes, kézi,
cryosebészeti eszköz gyártója, amely különböző
bőrsérülések kezelésére alkalmas. Brymill készülékhez a fejek, szondák és kiegészítők széles skáláját biztosítjuk.
Készülékek 500 ml, 300 ml és 150 ml változatokban
rendelhetőek, amelyekkel kontrollált folyékony nitrogénes kezeléseket végezhetünk. Amerikában a bőrgyógyászok 85%-e használja a Brymill-t cryoterápiás kezeléseknél. A különböző fejeknek köszönhetően a Brymill a kezelések széles spektrumát teszi lehetővé, biztonságosan, hatékonyan és precízen.

  • Adagolója maximális kontrollt biztosít, akár balkezessé is tehető.
  • A szabadalmaztatott Autovent biztonsági rendszer, a kupak letekerésekor a belső nyomást fokozatosan engedi ki. Az áramvonalas szelep állandó és pontos fagyasztást tesz lehetővé.
  • Rozsdamentes acél extra stabilitást nyújt, hosszú élettartalommal.

 

 

 

 

 

 

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll