égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Szemölcs eltávolítás – A vérehulló fecskefű

Otthoni szemölcs eltávolítás vagy cryoterápia?

A vérehulló fecskefű növényt a nép orvoslásban számtalan betegség kezelésére alkalmazzák. A növényt, illetve annak a nedvét csak külsőleg szabad alkalmazni, ugyanis a szervezetre mérgező hatású, halált okozhat.

A vérehulló fecskefüvet erős vírus- és baktériumölő szerként tartják számon. Az alkalmazási területe igen sokrétű: elsősorban fájdalomcsillapító szerként használják, de görcsoldó, gyulladáscsökkentő hatással is bír. Alkalmazzák vese-, gyomor- és epepanaszok (elsősorban az epekő) tüneteinek enyhítésére. Előszeretettel használják olyan bőrbetegségek kezelésére, mint a tyúkszem, az ekcéma vagy a szemölcs.

Néhány hetes kezeléssel megszűnhetnek az efféle kóros elváltozások a bőrünkön. Az alkalmazása azon alapszik, hogy a növény nedve erős baktérium- és vírusölő hatással rendelkezik, így elpusztítja a betegségeket okozó kórokozókat. Emellett a szemölcsök kezelésére azért is alkalmas lehet, mert a sejtosztódást akadályozza. (A szemölcs pedig éppen annak eredményeképpen jön létre, hogy a humán papilloma nevű vírus a hámsejteket rendellenesen gyors osztódásra készteti.)

Tudnunk kell azonban, hogy a vérehulló fecskefű használatakor –annak mérgező hatásából következően– nagyon körültekintőnek kell lennünk! Ne alkalmazzuk a növényt orvossal való egyeztetés nélkül!

Biztosabb módszer a szemölcs eltávolításra

Ha biztosabb megoldást keresünk a szemölcs kezelésére, akkor válasszuk a Cryo Success gyorsfagyasztó készüléket. Ez a termék orvosilag tesztelt. Alkalmazása rendkívül egyszerű, biztonságos, és nem utolsó sorban olcsó is. A kezelés nem jár fájdalommal és gyakran már az első kezelés elmulasztja a tünetek nagy részét.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll