égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

A szemölcsök kezelése, eltávolítása

A szemölcs eltávolítás módszerei

A szemölcs egy vírusos fertőzés eredményeként jelenhet meg a testünk bármely pontján. A vírusok kezelésére nincsenek gyógyszerek vagy terápiák, viszont az efféle kórokozók által létrehozott szemölcsöket többféleképpen is kezelhetjük.

A legtöbb szemölcs minden beavatkozás nélkül is rövid időn belül magától eltűnik. A kezelésükre azonban azért van mégis szükség, mert a fertőzőképességük nagyon nagy, és könnyebb elterjednek a testünkön.

Sokan választják a helyi folyékony nitrogénes szemölcs eltávolítást, amelyet bármely bőrgyógyász meg tud csinálni. Ez a módszer gyors, és hatékonyan megszünteti a bőrproblémánkat.

Választhatunk sebészeti eljárást is: gyakori, hogy lézeres kezeléssel távolítják el a szemölcsöt. Ennek a módszernek azonban nagy hátránya, hogy még egy ilyen pontos, precíz eszközzel sem sikerül a szemölcsöt minden esetben pontosan kivágni a bőrünkből, magas tehát a kiújulás kockázata.

Ha nem kívánunk orvosi segítséget kérni, akkor választhatjuk a gyógyszertárakban és drogériákban kapható ecsetelőket. Természetesen ezek használata előtt mindig kérjük ki bőrgyógyászunk véleményét!

Mit ajánlunk szemölcs eltávolításra?

A szemölcs eltávolításra nagyon ajánlott a Cryo Success gyorsfagyasztó készülék használata. A terméknek számos előnye van a fent említett módszerekhez képest. Gyorsan, egyszerűen és biztonságosan alkalmazható. A patron végén lévő biztonsági szelep elősegíti a takarékos használatot. Ez a kezelés nem hagy sebhelyet, nem okoz vérzést, illetve teljesen fájdalommentes. A szintén otthon használható ecsetelőkkel szemben a Cryo Success készülék már egy használat után eltünteti a tünetek többségét.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll