égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Szemölcs eltávolítás – A lógó szemölcs

Mi a teendő lógó szemölcs kialakulása esetén?

Mint a szemölcs legtöbb fajtáját, a lógó szemölcsöt is a humán papillomavírus (röviden a HPV) okozza. Ez a kórokozók a bőr sérülésein keresztül a szervezetbe jut. Hatását a hámsejtekre fejti ki. Ezeket gyors osztódásra készteti, így egy megvastagodott, kemény elváltozás jön létre a bőrön, amit szemölcsnek nevezünk.

A szemölcsök a testünk bármely pontján kialakulhatnak. A lógó szemölcsök legjellemzőbben az arc, a szemhéj, a homlok, az áll és a nyak területén jelennek meg.

A lógó szemölcsök abban különböznek a hagyományos szemölcsöktől, hogy ezek hosszúkás alakúak, fehérek vagy bőrszínűek.

Az efféle szemölcsök hátránya, hogy nagyon gyorsan terjednek. Egy fertőzött személynek csak a megérintése is elegendő ahhoz, hogy a mi testünkön is jelentkezzen a tünetek.

Szemölcs eltávolítás lógó szemölcs esetén

Ilyen jellegű szemölccsel mindenképp forduljunk orvoshoz, hiszen szakszerűtlen kezelés esetén a tünetek súlyosbodhatnak, illetve a testünkön gyorsan elterjedhetnek a szemölcsök.

Ajánlott a Cryo Succes gyorsfagyasztó készülék keresése a bőrgyógyászoknál. A termék segítségével könnyedén szüntethetjük meg a szemölcsöket. A készülék kezelési rendkívül egyszerű és biztonságos. Különböző méretű fejek tartoznak a termékhez, tehát a szemölcs elhelyezkedésének megfelelően kiválaszthatjuk a legalkalmasabbat.

A biztonsági szelepek a takarékos és egyszerű adagolást szolgálják. A gyorsfagyasztó készülék további előnye, hogy fájdalommentesen kezelhető vele a szemölcs nem hagy sebhelyet, és már egy használat után megszünteti a tünetek többségét.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll