égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

A lézeres szemölcs eltávolítás előnyei és hátrányai

A cryoterápia vagy a lézeres kiégetés az ajánlottabb?

A lézeres szemölcs eltávolítás során a beavatkozást végző orvos erős lézersugarat irányít a szemölcsre, melyet így a gyökeréig kiéget. A hatás azonnali, de vajon ez a kezelés eredményesebb-e, mint a cryoterápia?

Mire számítsunk a lézeres szemölcs eltávolítás során?

Ez a szemöcs eltávolítási eljárás meglehetősen fájdalmas, ezért a beavatkozás előtt mindenképpen szükség van érzéstelenítésre. A gyógyulás a kezelés után körülbelül 2-3 hetet vehet igénybe.

Emellett vérzéssel jár, ami növeli a szemölcs újbóli kialakulásának a veszélyét. A kezelés után mindenképpen érdemes újból felkeresni orvosodat, ha a vérzés egy hét múlva sem áll el teljesen, lázad van, súlyosbodik a fájdalom vagy váladékozik a seb.

Miért ajánlottabb a cryoterápia?

A fagyasztásos szemölcs eltávolítási eljárás fájdalommentes, így nincs szükség érzéstelenítő injekcióra a kezelés előtt, ráadásul utókezelést sem igényel. Vérzéssel sem jár, ezzel csökkentve a továbbfertőzés esélyét és megerősíti a bőr természetes védekezőképességét azon a területen, ahol a kezelésre sor került.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll