égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Szemölcs eltávolítás homeopátiás szerekkel

Sok esetben a házi praktikák nem válnak be a szemölcs eltávolításban. Bár sokan nem hisznek benne, egyes kutatások már bizonyították a homeopátia jótékony hatását.

A kezelés előtt a homeopaták felmérik a beteg fizikai, érzelmi és szellemi állapotát annak érdekében, hogy személyre szabottan választhassák ki a legmegfelelőbb kezelési módszert.

Szemölcs eltávolítás beavatkozás nélkül

Nézzük meg, hogy melyek a leggyakrabban használt homeopátiás szerek!

A antimonium crudum alapanyaga az antimon-triszulfid, amelyet elsősorban a talpon lévő, erősen elszarusodott vagy akár a csoportosuló szemölcs eltávolítására is használnak.

A causticum égetett mészből és kálium-hidrogénszulfátból készül. Ezt különösen a szem, az ajkak és a köröm területén lévő nagyobb szemölcsök ellen használják.

A dulcamara nevű készítményt a kézfejen, arcon és az ujjakon lévő nagy méretű szemölcs eltávolítására alkalmazzák.

A nitricum acidum egy olyan homeopátiás szer, amelynek a salétromsav az alapanyaga. Ez a szer az érzékeny területeken lévő (nem szervek vagy ajkak környékén kialakuló), fájdalmas, esetenként vérző szemölcsök eltüntetésében nyújt segítséget.

A ruta nevű gyógynövényt leggyakrabban a talpon lévő szemölcsök, a tyúkszem és a bőrkeményedés megszüntetésére használják.

A Thuja occidentalis nevű homeopátiás szert a talpon lévő szemölcsök kezelése kivételével bármely testrészünkön alkalmazhatjuk. Különösen hasznos lehet az állon és a nemi szervek tájékán kialakuló szemölcsös bőrelváltozások kezelésére.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll