égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Gyógynövények a szemölcs eltávolításban

A szemölcsös bőrbetegségek természetes kezelésében és a szemölcs eltávolításban segítségünkre lehetnek a gyógynövények. Mielőtt azonban bármelyik gyógynövényt kúraszerűen fogyasztanánk, egyeztessünk az orvosunkkal, hiszen egyes növényeknek kellemetlen mellékhatásai is lehetnek. A gyógynövényeket a szervezetünkbe juttathatjuk kapszulák, porok, teák vagy akár alkoholos tinktúra formájában is.

A zöld tea számos pozitív hatással rendelkezik a magas antioxidáns-tartalma miatt. Válasszuk a zöld tea koffeinmentes változatát! A zöld teakivonatból készült krémek használata bizonyítottan segít a nemi szervek tájékán kialakuló szemölcs eltávolításában.

A macskakarom nevű gyógynövény hatékonyan támogatja az immunrendszert az erős vírus-, baktérium- és gombaölő hatása révén. Azonban sok gyógyszerrel nem alkalmazható együtt! Továbbá azok sem alkalmazhatják, akik leukémiában szenvednek.

A reishi gomba szintén immunrendszervédő tulajdonságokkal rendelkezik. Többek között segít a magas vérnyomás kezelésében, illetve megakadályozza a túlzott véralvadást és a vérrögképződést

A szemölcs eltávolításra használhatunk helyi gyógynövényes kezelést is. Ebben az esetben fontos, hogy a készítményeket csak külsőleg alkalmazzuk.

Talán nem is gondolnánk, de a banán is segíthet a humán papillomavírus okozta szemölcsök kezelésében. Elalvás előtt helyezzük egy frissen szelt banánkarikát vagy banánhéjdarabot az érintett bőrfelületre, és rögzítsük valamilyen tapasszal!

A fokhagymával való kezelés szintén egy nagyon hatékony eljárás. A szemölcsre és a szemölcs környéki bőrterületre vigyünk fel egy kevés olívaolajat, majd szeljünk rá friss fokhagymát vékony rétegben! Végül ragasszuk le sebtapasszal!

Biztosabb szemölcs eltávolítási megoldás

Az orvosi beavatkozásokkal eredményesebben eltávolítható a szemölcs, különösen a fagyasztásos szemölcs eltávolítási eljárás ajánlott. Ez a többi orvosi módszerrel szemben nem jár vérzéssel sem fájdalommal és alaposan csökkenti az esélyét a szemölcs újbóli kialakulásának. Esztétikai szempontból is ez a legajánlottabb beavatkozás, mivel legfeljebb alig látható sebhelyet hagy a kezelt területen.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll