égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

A szemölcs eltávolításról és szemölcs kezelésről bővebben

Ha a testünk bármely részén szemölcs alakul ki, és annak kezelése mellett döntünk, akkor különböző szemölcs eltávolítási lehetőségek közül válogathatunk. Néhány módszer olyan mellékhatásokkal járhat, mint a mérsékelt fájdalom, felhólyagosodó bőr, vagy bőrirritáció a szemölcs környékén.

Többek között ezért is fontos, hogy ha úgy döntünk, hogy a szemölcsöt magunktól, otthon szeretnénk kezelni, akkor se vágjunk bele azonnal, és kezdjünk el alkalmazni különböző erre való készítményeket, hanem először minden esetben keressük fel az orvosunkat, bőrgyógyászunkat! Ő segíthet megtalálni a számunkra legalkalmasabb szemölcskezelési módszert.

Ismerkedjünk meg a szemölcs eltávolítására leggyakrabban használt szerekkel, eljárásokkal!

Ha egészen természetes megoldásra vágyunk, akkor számos gyógynövény is a segítségünkre lehet, például az Aloe Vera, a vérehulló fecskefű vagy a macskakarom nevű gyógynövény.

Népszerűek az olyan gyógyszertárakban és drogériákban kapható készítmények, amelyek szalicilsav-tartalmuk révén a hámsejteket lemarják, elpusztítják.

Ha bőrgyógyászhoz fordulunk, akkor kaphatunk például különböző szemölcs elleni ecsetelőket vagy immunerősítő injekciókat, gyógyszereket.

Emellett kérhetünk fagyasztásos szemölcs eltávolítást, azaz cryoterápiát is. Mi leginkább ezt ajánljuk, mivel fájdalommentes, így nincs szükség fájdalmas érzéstelenítő injekcióra a kezelés előtt, nem jár vérzéssel és a kezelt területen megerősödik a bőr védekezőképessége, így csökken a szemölcs újbóli kialakulásának lehetősége.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll