égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Szemölcs eltávolítás és kezelés

A legtöbb szemölcs kezelés nélkül, magától is eltűnik. Ez a folyamat azonban, amíg a szemölcsöt okozó HPV eltűnik a szervezetből, és ezáltal megszűnik a szemölcs, akár két évet is igénybe vehet. A gyógyuláshoz szükséges idő személyenként változik. Általában a fiatal gyermekek esetében a legrövidebb a gyógyulási folyamat.

Azok esetében, akiknek legyengült az immunrendszerük, sokkal hosszabb időre van szükség a szemölcsök eltűnéséhez, illetve ezek az emberek rosszabbul reagálnak a szemölcs eltávolítására irányuló kezelésekre is.

Az is egy lehetőség, hogy hagyjuk, hogy a szemölcs magától meggyógyuljon. Ha azonban ez az elváltozás fájdalmas, zavaró helyen van, vagy bármilyen kellemetlenséggel jár, akkor érdemes megfontolni a szemölcs kezelését.

Számos szemölcs eltávolítási eljárás közül választhatunk, azt azonban tudnunk kell, hogy egyik módszer sem szünteti meg a szemölcsöket 100 %-os valószínűséggel, valamint a szemölcsök bármikor kiújulhatnak.

Szemölcs eltávolítási módszerek

A kezelések alapvető célja, hogy úgy szüntessék meg a szemölcsöket, hogy azok ne térjenek vissza, illetve ne hagyjanak heget.

Az emberek gyakran választják a gyógyszertárakban és drogériákban is kapható szemölcs elleni szereket. Ezek azonban mindössze 50 %-os valószínűséggel szüntetik meg a problémát. Az otthoni kezelés hátránya továbbá, hogy a gyógyulás folyamata akár néhány hónapot is igénybe vehet, tehát elég hosszú ideig tartó kezelésre van szükség.

Ajánlott felkeresni egy bőrgyógyászt és cryoterápiás kezelést, azaz fagyasztásos szemölcs eltávolítást kérni tőle. A Cryo Success készülék különösen ajánlott, hiszen már az első kezeléssel megszünteti a tünetek nagy részét, ráadásul használata fájdalommal és vérzéssel sem jár és a szemölcs újbóli kialakulásának esélye is kisebb, mint a többi módszer esetében.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll