égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Az arcon lévő szemölcs eltávolítása

Szemölcs eltávolítás az arcon

Mit tehetünk akkor, ha szemölcsös elváltozást észlelünk az arcunk környékén? Először is azonnal forduljunk orvoshoz! Erre azért van szükség, hogy megbizonyosodhassunk afelől, hogy valóban szemölcsről van szó, nem pedig valami egyéb bőrhibáról. Ha meggyőződtünk arról, hogy szemölccsel van dolgunk, akkor eldönthetjük, hogy milyen szemölcs eltávolítási módszert szeretnénk választani.

Vannak, akik az orvosi beavatkozással történő szemölcs eltávolítási módszereket kedvelik, mások a házi praktikákra esküsznek. Tudnunk kell, hogy ebben az esetben nincs jó vagy rossz megoldás, hiszen egyik módszer sem szünteti meg a tüneteket 100 %-os biztonsággal.

Ha orvosi segítséget kérünk, akkor sor kerülhet lézeres szemölcs eltávolításra vagy egyéb műtéti szemölcskivágásra. Ezek a módszerek valamilyen orvosi receptre kapható készítmény alkalmazásával járnak együtt. A fenti kezelési módoknál az orvosok helyi érzéstelenítést alkalmaznak, tehát fájdalommentesek. Hátrányuk azonban, hogy a beavatkozások után kisebb hegek maradhatnak a bőrön.

A fagyasztásos szemölcs eltávolítást többnyire szintén bőrgyógyászok végzik, így a Cryo Success esetében is. Az orvosi módszerek közül ez a legajánlottabb, mivel amellett, hogy fájdalommentes, legfeljebb csak alig látható heget hagy maga után. Mindemellett a bőr természetes védekezőképességét is megerősíti az adott helyen, így csökken a kiújulás veszélye.

A kezelés teljes hossza néhány naptól akár néhány hetes is lehet. Természetesen ezek a módszerek sem szüntetik meg a szemölcsöt egészen biztosan. A kezelés után kiújulhatnak a szemölcsös bőrelváltozások.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll