égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Szemölcs eltávolítás almaecettel

A szemölcsök sok embernek okoznak kellemetlenségeket, így nem meglepő, hogy az évek során sok, házilag is elvégezhető szemölcs eltávolítási módszer alakult ki. Ezek közül most az eredményesebbek közé tartozó almaecetes módszert mutatjuk be.

Hogyan működik az almaecetes szemölcs eltávolítás?

Az almaecet egy mindenki számára könnyen elérhető szer. A szemölcs eltávolításhoz elég, ha egy vattapamacsot almaecetbe áztatunk, majd ragtapasz segítségével rögzítjük a szemölcsön. Egy ilyen kötést egy napon keresztül is magunkon hagyhatunk, mielőtt lecserélnénk. Ha a kezelés sikeres, a szemölcs akár két hét alatt eltűnhet.

Az almaecetes kezelés hatására a szemölcs jellemzően elfeketedik, majd a kezelés végére leesik. Bár orvosi kutatások egyelőre nem támasztják alá ennek a szemölcs eltávolítási módszernek az eredményességét, a beszámolók alapján ez a módszer a hatásosabb házi szemölcs eltávolítási praktikák közé tartozik.

Az almaecetes szemölcs eltávolítás hátrányai

Az almacetben lévő sav reakcióba lép a szemölccsel, aminek hatására az megdagadhat és lüktethet, ami fájdalommal jár. A fájdalom mértéke nagyban függ attól, hogy mekkora a szemölcs és a test mely területén található. A genitális szemölcsök esetében jellemzően nagyobb fájdalomra lehet számítani.

Fájdalommentes, gyors megoldás a szemölcs eltávolításra

Ha olyan megoldást keresünk, mely nem jár fájdalommal és segítségével gyorsan megszabadulhatunk a szemölcsöktől, érdemes a cryoterápia, azaz a fagyasztásos szemölcs eltávolítás mellett dönteni. Különösen ajánlott a bőrgyógyászok által használt Cryo Success készüléket keresni, melynek használatával már az első kezelés után megszűnik a tünetek nagy része. Nagy előnye, hogy megerősíti a bőr védekezőképességét a kezelt területen, ezzel elejét véve a szemölcs újbóli kialakulásának.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll