égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Hogyan akadályozzuk meg a genitális szemölcsök terjedését?

A Cryo Successr remekül alkalmazható a gentiális szemölcs eltávolítására isA genitális szemölcsöket vagy nemi szervi szemölcsöket a humán papillomavírus okozza. Ezek a leggyakoribb és legfertőzőbb szexuális úton terjedő betegségek közé tartoznak. Ha genitális szemölcsöt fedezünk fel magunkon, figyeljünk arra, hogy ne fertőzzünk meg vele másokat is és minél előbb keressük meg a legmegfelelőbb szemölcs eltávolítási módot.

A genitális szemölcs terjedésének megállítása

A genitális szemölcsök kis, testszínű növedékek, melyek a nemi szerveken, azokon belül, azok környékén és az anális területen jelenhetnek meg. Nem csak másokat fertőzhetünk meg vele, de saját testünkön is még jobban elterjeszthetjük, ha nem figyelünk oda. Ne kapargassuk a szemölcsöt, ha pedig hozzáértünk, alaposan mossunk kezet.

Ha partnerünket szeretnénk megóvni a fertőzéstől, a legjobb, ha probléma megoldódásáig egyáltalán nem szeretkezünk, semmilyen módon. Ha mégis a szex mellett döntenénk, mindenképpen viseljünk óvszert. Ez csökkenti a fertőzés terjedésének a lehetőségét, de teljes mértékben nem zárja ki azt, mivel nem fed le minden olyan területet, melyek érintkezésével tovább terjedhet partnerünkre a genitális szemölcs.

Figyelj rá, hogy partnered egészségesen táplálkozzon és egészséges életet éljen, mivel a HPV nehezebben támad meg valakit, akinek erős az immunrendszere. Emellett érdemes megfontolni a HPV elleni védőoltás lehetőségét is.

A genitális szemölcs eltávolítása

A további kellemetlenségek elkerülése érdekében érdemes minél előbb elvégezni a szemölcs eltávolítást. A fagyasztásos szemölcs eltávolítás különösen ajánlott genitális szemölcs esetén, mivel a nemi szervek területe különösen érzékeny. A Cryo Success nevű cryoterápiás készülékkel végzett szemölcs eltávolítás fájdalommentes és vérzéssel sem jár, ráadásul gyakran már az első kezelés megszünteti a tünetek nagy részét.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll