égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Szemölcs eltávolítás – A hagyományos szemölcs

A hagyományos szemölcs egy olyan bőrkinövés, amely a bőr alsóbb rétegeiből indul ki. A betegség okozója a HPV, vagyis a humán papilloma vírus. A szemölcsök leggyakrabban a kézfej és az ujjak területén alakulnak ki.

A szemölcs eltávolítása

A szemölcsök kezelése igen változatos. A kezelés célja a szemölcsök eltávolítása, illetve a továbbterjedésük megakadályozása. Ez egy vírusos fertőzés, ezért a kezelések nem garantálják azt, hogy nem fog kiújulni a szemölcs.

A cryoterápia, folyékony nitrogénes eljárás vagy fagyasztásos szemölcs eltávolítás néven ismert kezelési módszer az egyik legbevettebb módja a szemölcsök kezelésének. Az eljárás során az orvos folyékony nitrogén segítségével lefagyasztja a bőrkinövést. A kezelés után apró hólyagok alakulnak ki a szemölcs alatt és körül, amelyek segítik azt, hogy az elhalt bőr néhány hét elteltével leváljon. Ez a kezelési módszer a legtöbb esetben fájdalommentes és már az első kezelés eltünteti a tünetek nagy részét.

Ha a szemölcs kezelésére orvosi beavatkozásra van szükség, akkor a műtét többféle lehet. A legegyszerűbb esetben a szemölcs szöveteit kimetszik az egészséges bőrből.

A lézeres kezelést általában olyan esetekben alkalmazzák, ha a szemölcs már nagyon nagyra megnőtt, esetleg nemcsak egy, hanem számos efféle bőrkinövés jött létre a testünk különböző pontjain. A lézeres műtét fájdalmas lehet és a műtétet követően csúnya hegek maradhatnak a szemölcsök helyén.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll