égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Szemölcs eltávolítás – A genitális szemölcs kezelése

A genitális szemölcsök olyan bőrkinövések, amelyek a nemi szervek területén jelentkeznek. A többi szemölcshöz hasonlóan ezeket is a humán papillomavírus okozza. Ha valaki megfertőződik a vírussal, akkor előbb-utóbb a bőr tapasztalhatóak lesznek a tünetek. A megfertőződés és a szemölcsök tényleges megjelenése között néhány hónap, de akár néhány év is eltelhet. Amennyiben kialakultak a szemölcsök, el kell döntenünk, hogy milyen módszert választunk a kezelésükre.

A genitális szemölcs kezelése és eltávolítása

Genitális szemölcs kezelése esetében a legnépszerűbb eljárás a szemölcs elleni krémek használata. Ezek a működési elvük, hatásuk alapján többfélék lehetnek: egyes krémek az immunrendszert támogatják, hogy az hatékonyabban fel tudja venni a versenyt a szemölcsös vírussal szemben, míg más készítmények úgy szüntetik meg a szemölcsöket, hogy azok szövetét roncsolják, pusztítják.

A súlyosabb stádiumban lévő genitális szemölcsök kezelése megtörténhet műtéti úton is. A lézeres eltávolítás a legdrágább az ilyen jellegű kezelési eljárások közül. Ezt csak utolsó megoldásként szokták alkalmazni.

A nemi szervek környékén kialakuló szemölcsöket egyesek olyan otthoni módszerekkel próbálják kezelni, mint amilyenek az Aloe verás krémek. Mivel ezek hatékonysága nem bizonyított, érdemesebb orvosi segítséget kérni, ha ilyen problémában szenvedünk.

A genitális szemölcsök 30 % -a minden kezelés nélkül is néhány hónap leforgása alatt eltűnik. Amennyiben a beteg számára nem okoz semmilyen gondot a nemi szervek környékén kialakuló szemölcs, dönthet úgy, hogy vár a kezeléssel, hátha a tünetek maguktól elmúlnak.

A legajánlottabb szemölcs eltávolítási eljárás

A genitális szemölcsök különösen érzékeny területen helyezkednek el, ezért fontos a fájdalommentes kezelés. Erre tökéletes megoldást nyújt a cryoterápia, azaz a fagyasztásos szemölcs eltávolítás. Amellett, hogy fájdalommentes, szinte teljesen hegmentes gyógyulás érhető el vele. Különösen ajánlott a bőrgyógyászok által alkalmazott Cryo Success készülék keresése.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll