égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Száraz sampon és más hasznos termékek

A tisztaság fontos az egyén kedvéért (mivel senki nem szeret fertőzésekkel foglalkozni), mint ahogy a környezetünkben élők sem. Ha valaki haja ápolt és jó illatú, az illető jobban érzi magát, hisz a személyes megjelenés ad egy jó hangulatot.

Bárhogy is, vannak helyzetek, amikor nincs fürdési vagy tusolási lehetőség, még ha az egy átmeneti állapot is. Ilyen például egy műtét utáni gyógyulási szakasz, vagy egy időszakos rokkantság, mely megnehezíti a megfelelő tisztálkodást.

Nos, betegápolók, bátorság!: megannyi termék van már a piacon, amik segítenek beteg szeretteink tisztálkodásában. Nem csak a már régóta kapható száraz sampon, de más hasznos termékekben is van előrelépés. Ilyen például a kényelmes samponos hajmosó sapka: csak egyszerűen megmelegíted a mikrohullámú sütőben, a fejedre húzod, bemasszírozod a fejbőrbe és -voila!- a hajad máris tiszta és kondicionált. Ezen kívül számos más olyan színező-, és alkoholmentes termék is beszerezhető már, melyeket érzékeny bőrre fejlesztettek ki.

Mi lehet szebb gesztus, mint a tisztaságról való gondoskodás? Egy egyszerű művelettel megnyugtatóan tudsz segíteni a beteg hozzátartozódnak, hogy fenntartsa a szükséges higiéniáját, és hogy csinosnak vagy jóképűnek érezze magát. Ennek a kombinációnak két nagy előnye van: jó közérzetet és örömet biztosítani.

Egyéb tisztálkodási termékek, melyek hozzájárulnak a segítségnyújtáshoz és, hogy a hozzátartozónk kedvében járjunk:

  • vízmentes tisztítók, úgy, mint antibakteriális kéz gél, ami helyettesíti a vízzel és szappannal történő kézmosást
  • öblítésnélküli fürdőkendők és eldobható mosdókesztyűk
  • öblítésnélküli testfürdők és tisztálkodó habok
  • fújható fésüléskönnyítő (az öblítésnélküli kiszerelések nagyon hasznosak)

Termékek:

  • Aquamed samponos hajmosó sapka
  • Aquamed Bed bath fürdető kendő
  • Aquamed 5 az 1-ben fürdető kendő
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll