égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Mi a teendő, ha a végbélnyílás környékén alakul ki szemölcs?

Mi az az anális szemölcs?

Az anális szemölcs (condyloma acuminate) a genitális szemölcs egy fajtája, mely a végbélnyílás környékén jelenik meg. Eleinte nagyon kis méretű, majd egyre nagyobb lesz. Legfőbb tünetei a viszketés, vérzés és a váladékozás.

Milyen módszerekkel távolítható el az anális szemölcs?

Az anális szemölcs nagyon kellemetlen lehet, ezért fontos, hogy mihamarabb megszabaduljunk tőle. Beavatkozás mentes megoldást jelentenek a savas ecsetelők, ezek felvitele ilyen esetben azonban nehézkes lehet és a terület kényességéből adódóan irritáció jelentkezhet, ráadásul a kezelés akár több hétig is tarthat.

Emellett választható még az elektromos késsel vagy a hagyományos szikével történő szemölcs eltávolítást is. Ezek módszerek hátránya, hogy bár azonnali megoldást jelentenek, fájdalommal és vérzéssel járnak. A vérzés következtében előfordulhat, hogy az anális szemölcs újból kialakul.

A fagyasztásos szemölcs eltávolítási eljárás, a cryoterápia ezzel szemben szinte teljesen fájdalommentes és vérzéssel sem jár. Mindemellett a kezelt bőrfelület természetes védelmét is megerősíti, így a kiújulás veszélye is csökken.

A Cryo Success készülékkel végzett kezelések már egy alkalom után megszüntetik a tünetek nagy részét. A készülék kialakítása rendkívüli pontosságot tesz lehetővé és a cserélhető, különböző méretű fejek is könnyedén sterilizálhatóak.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll