égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Kerüljük el az égési sérüléseket a szoláriumban is!

A szoláriumok gyors és könnyed módot jelentenek a barnulásra, anélkül, hogy kitennénk magunkat a káros napsugaraknak vagy egy zsúfolt strandon kellene helyet keresnünk magunknak. Ennek is megvannak azonban a veszélyei, szoláriumozás közben is szenvedhetünk égési sérüléseket, de mindez néhány egyszerű tanács betartásával elkerülhető.

Hogyan tegyük biztonságossá a szoláriumozást?

  1. Már otthon kezdd meg az előkészületeket azzal, hogy alaposan lezuhanyozol. Használj luffa szivacsot, hogy minél hatékonyabban eltávolítsd az elhalt bőrt, a szennyeződéseket és az illatszerekből visszamaradt olajokat a testedről. Mielőtt elindulnál otthonról, de fújd vagy kend be magad semmilyen illatszerrel.
  2. Ha hosszú hajad van, tűzd föl úgy, hogy nyakad teljesen szabadon maradjon.
  3. Vedd fel a bikinidet és mielőtt befeküdnél a szoláriumba, kend be magad a bőrödnek megfelelő erősség naptejjel.
  4. Ha lehet, ne tölts 20 percnél többet a gépben. Ha lejárt az idő, töröld le a verejtéket és a naptejet az arcodról és a testedről.

Tippek és tanácsok

  • Ne használj olyan naptejet, mely ásványi olajakat tartalmaz, mivel ezek megakadályozzák a barnulást.
  • Mindig használj szemvédőt a szemirritáció elkerülése érdekében.

Ha mégis leégnénk a szolárumban

Minden óvintézkedés ellenére előfordulhat égési sérüléseket szenvedünk szoláriumozás közben. Ilyenkor hideg vízzel hűsítsük az égett területet, hogy megakadályozzuk a káros hőhatás továbbterjedését. Kenjük be az égési sérülést Burn Free géllel, mely folyamatosan hűsít és csökkenti a fájdalmat. A gél naponta többször is használható, gyógynövénytartalma miatt allergiás reakciókat nem okoz.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll