égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Idősgondozás – Időskori változások

Mit érdemes figyelembe venni az idősgondozás során?

Ha szüleink vagy más családtagjaink megöregednek, előbb-utóbb idősgondozásra szorulnak. Az ellátásuk azonban nem feltétlen egyszerű dolog, és rengeteg áldozatot igényel mind az ellátó, mind az ellátott részéről. Sokszor az egész házat át kell alakítani, hogy megfelelően szolgálja az idős rokon igényeit.

Milyen átalakításokra lehet szükség az idősgondozáshoz?

Az idősek fürdetése nehezebb feladat, mint gondolnánk. Beszerezhetünk egy fürdető széket, amelyet a fürdőkádba vagy a zuhanyzóba helyezve könnyebb a tisztálkodás.

Gondoskodnunk kell arról is, hogy az idősek könnyebben be tudjanak szállni a kádba. Ennek érdekében a fürdőszobában szükség lehet több kapaszkodó beszerelésére.

Arra is figyelni kell, hogy rokonunk nehogy elcsússzon a fürdés utáni nedves padlón, tehát csúszásgátlókra is szükség van.

A kor előrehaladtával a bőr érzékenyebbé és vékonyabbá válik. A korábban használt szappanok már nem nyújtanak hidratáló hatást, hanem száríthatják a bőrt, ezért új termékek után kell nézni.

És még sorolhatnánk az egyéb problémákat, nehézségeket, amelyekre megoldást kell találni.

Az Aquamed Bed bath fürdető kendői önmagukban megoldást jelentenek a felmerülő összes gondra. A kendők gyengéden bánnak a bőrrel, nincs szükség víz használatára, így nincs csúszós padló és elcsúszás sem. A beteget ki sem kell emelni az ágyból. Az eldobható, puha kendőkkel csak alaposan át kell törölni az egész testet.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll