égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Idősgondozás – Hajmosási tippek és tanácsok

Tegyük egyszerűbbé az idősgondozás egyik legnehezebb feladatát

Az idősgondozás egyik legnehezebb feladata az ápolt higiéniájának a fenntartása, különösképp, ha nehezen mozgó vagy ágyhoz kötött betegről van szó. Ennek a feladatnak a leegyszerűsítésére is léteznek azonban nagyszerű eszközök.

Mind az ápoltnak, mind az ápolónak komoly kihívást és megerőltetést jelent a fürdőszobába való eljutás, míg az ágyban történő fürdetés, hajmosás esetén nagy ügyességet és gyakorlatot igényel, hogy ne vizezzük össze az ágyat, a szőnyeget vagy az életmentő elektromos készülékeket, ha a fürdetés kórházi szobában történik.

Milyen gyakran ajánlatos hajat mosni?

Míg a fürdés esetében az a legjobb, ha naponta sort tudunk keríteni rá, addig a hajat elég hetente egyszer vagy kétszer megmosni.

Mivel lehet egyszerűbbé tenni az időskori hajmosást?

Először is, ha idős rokonunk mozgásában korlátozott, a legjobb, ha rövidre vágjuk a haját, mivel azt könnyebb ápolni, mint a hosszú hajat.

Emellett nincs mindig szükség vizes hajmosásra, időnkén helyettesíteni lehet azt olyan termékekkel, mint például az Aquamed száraz samponos hajmosó sapkája. Ezt rövid melegítés után csak rá kell húzni a hajra és masszírozó mozdulatokkal feloldani a benne lévő sampont és kondicionálót. Néhány perc után a haj tiszta és illatos lesz, ráadásul törülközésre sincs szükség.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll