égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

A hajlatok tisztán tartása az idősgondozás során

A hajlatok tisztítása az egyik legfontosabb dolog az idősgodozás és a betegápolás során. Az izzadás ugyanis a hajlatok területén a legerőteljesebb. Az egész nap ágyban fekvő betegek esetében ezek a testrészek könnyen bepállhatnak, ezáltal megfelelő táptalajt teremtenek a kórokozóknak.

A fokozott izzadás a felfekvés kialakulásának a kockázatát is megnöveli, hiszen a nedves felületen a bőr jobban csúszkál, így erőteljesebb a súrlódás. A nyirkos közeg továbbá a szemölcsök kialakulását is elősegíti. Tehát, ha idősgondozást vagy betegápolást végzünk, próbáljuk meg tisztán és szárazon tartani ezeket a területeket!

Az idősgondozást megkönnyítő termékek

A hajlatok tisztításakor a nyakra, a hónaljra, a combhajlatra és a lágyékhajlatra kell figyelnünk. Az ápolók általában nehéz feladatként tekintenek egy lényegében magatehetetlen beteg megfürdetésére. Ebben nyújtanak segítséget az Aquamed Bed Bath termékcsalád fürdető kendői. Ezek a kendők a test teljes megtisztítására alkalmasak. Használat előtt mikrohullámú sütőben egy perc alatt fel kell melegíteni őket, majd alkalmazhatjuk őket a beteg testének áttörlésére. Minden testrészhez használjunk új eldobható kendőt!

Egy csomag tíz darab ilyen puha, eldobható kendőt tartalmaz. Ez a test egészének megtisztításához elegendő. A kendők kellemes illatú illóolajat tartalmaznak. Ezzel a módszerrel sem víz használatára, sem törölköző alkalmazására nincs szükség a tökéletesen tiszta érzés elérése érdekében. Bátran használjuk a kendőket a hajlatok területén is! A termék nem okoz bőrirritációt.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll