égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Idősgondozás – Az idősek szorongásai a fürdetéssel kapcsolatban

Miért okoz problémákat a fürdetés az idősgondozásban?

Azt a tényt már önmagában is nehéz elfogadni, hogy az olyan személyes teendőink elvégzése során – mint amilyen például a fürdés – mások segítségére szorulunk. Néhány idős embernek és idősgondozónak azonban egyéb problémái is akadnak a tisztálkodással kapcsolatban.

Egyesek félnek a túl mély fürdővíztől, ezért figyeljünk arra, hogy ne engedjük teljesen tele a kádat.

Másokat a fej feletti zuhanyrózsák rémisztenek meg. Általában a kézi tusok használata jobb megoldás.

Vannak, akik zavarban érzik magukat, ha ruha nélkül kell a rokonaik előtt lenniük, és nem akarják engedni, hogy bárki hozzájuk érjen, mosdassa őket.

Akadnak azonban olyanok is, akik attól rettegnek, hogy egy percre is egyedül maradnak. Folyamatos társaságra, gondoskodásra vágynak.

Milyen termék lehet az idősgondozók segítségére?

Az ápolóknak a fent említettek mellett számos más dologra is oda kell figyelniük. Többek között a kényelemre és a biztonságra. Ebben hatalmas segítséget nyújtanak a Bed bath fürdető kendői, amelyekkel az időseket megtisztítása új értelmet nyer. Nincs szükség vízre, sem az idős rokon mozgatására, emelgetésére.

A termék egy perces mikrohullámú sütőben való felmelegítés után azonnal használható. A fürdető kendők tíz darabos kiszerelésekben kaphatóak. Egy ilyen csomag a teljes test megtisztításához elegendő, hiszen egy kendővel egy testtájat törölhetünk át. A kendők természetes hatóanyagokat tartalmaznak, gyengédek a bőrhöz és a tökéletes tisztaság érzését keltik.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll