égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Idősek otthona kontra otthoni idősellátás

Miért érdemes az otthoni idősellátásra törekedni?

Az idősekről való gondoskodás hagyományosan a család feladata volt, mára azonban számos segítséget igénybe vehetünk az idős rokonok ellátása során. Gyakori, hogy az segítségre szoruló rokont idősek otthonába adja a család, mondván, hogy túl időigényes, túl költséges és túl fárasztó lenne otthon gondoskodni a hozzátartozóról.

Gyakran valóban nem engedhetik meg a családtagok maguknak az otthoni idősellátást munka vagy hely hiányában, ilyenkor kézenfekvő megoldást nyújtanak az idősotthonok, Amennyiben azonban megtehetjük, mindenképpen próbáljuk megteremteni az otthoni ápolás feltételeit, hogy ne szakítsuk ki idős rokonunkat a megszokott környezetből és ne érezze úgy, hogy meg akarunk szabadulni tőle.

Az otthoni idősellátás előnyei

Az idősek otthonában egy teremben gyakran több beteg lakik, ami kevésbé nyújtja a szabadság érzését. Otthoni körülmények között kialakíthatunk egy szobát, ahol csak az idős rokonunk tartózkodik, a helyiség az ő tárgyaival van berendezve. Ezáltal egy sokkal otthonosabb, élhetőbb helyet alakíthatunk ki.

Szintén gondoljunk bele abba, hogy az ember mennyivel jobban örül, ha a családtagjai, szerettei környezetében van, mint ha idegen ápolók között éli az életét. Arról nem is beszélve, hogy egy idősek ellátására létrejött otthonban rengeteg beteg van, így nem jut idő arra, hogy mindenkinek az egyedi igényeit teljes mértékben kielégítsék.

Az otthoni idősellátást megkönnyítő termékek

Az Aquamed Bed bath olyan termékeket gyárt, illetve forgalmaz, amelyek segítenek csökkenteni az idősgondozással kapcsolatos kifogásokat. A cég ugyanis olyan eszközökkel rukkolt elő, mint a samponos hajmosó sapka, amellyel az idősek hajának tisztán tartása csupán néhány percbe telik, vagy a fürdető kendők, amelyek a mindennapi tisztálkodásban nyújtanak segítséget. Ezek a termékek használatával többé nem nevezhető költségesnek, macerásnak vagy időigényesnek az idős rokonokról való gondoskodás.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll