égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Hogyan állítsunk össze otthoni elsősegély dobozt?

Bár sokféle elsősegély doboz kapható, mégis gyakran előfordul, hogy hiányzik belőlük valami, amire szükségünk volna. A kész elsősegély doboz megvásárlása helyett, akár pénzt is spórolhatunk, ha inkább saját magunk állítjuk össze azt, és így biztosak lehetünk abban is, hogy minden számunkra fontos kiegészítő belekerül.

Útmutató:

  • Válassz egy kisebb dobozt, vagy táskát, ami könnyű, hordozható és elfér benne a teljes felszerelés. Ügyelj arra, hogy vízhatlan is legyen. Ez elsősorban akkor praktikus, ha utazáshoz is magaddal viszed. Akárhogy is, az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy zárható zacskókba tedd a dolgokat.
  • Bizonyosodj meg arról, hogy a dobozba minden fontos alapvető egészségügyi felszerelés bekerüljön. Hogy miből hány darab, az függ családtagjaid számától. A gézből, sebtapaszból és a könnyű dolgokból minél többet teszel be, annál jobb. A csomagba kerüljön antiszeptikus lemosó, ragtapasz, érzéstelenítőszer, steril gézlapok, különböző méretű sebtapaszok, antihisztamin, kesztyű, antibiotikumos kenőcs, olló és csipesz.
  • Más nélkülözhetetlen kiegészítőket is tegyél bele. Ilyen például, ha a családodban valaki allergiás, az elsősegély dobozban tarthatod az injekciót, vagy az orvos által felírt gyógyszereket. A doboz tartalmazza a vészhívó telefonszámokat, széntablettát, rovarcsípés elleni, és egyéb otthon is használt készítményeket.
  • Válaszd kétfelé az elsősegély dobozt. Az egyik rész tartalmazza az összes egészségügyi kiegészítőt, úgy m int sebtapasz, gézpólya, kenőcsök, a másik pedig a gyógyszereket. Még egyszer, ügylej arra, hogy minden zárható tasakban legyen!
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll