égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Genitális szemölcs eltávolítása terhesség esetén

A nemi szerveken és azok környékén megjelenő genitális szemölcsök a terhesség során fellépő változások hatására még több kellemetlenséget okozhatnak, mint általában, ráadásul a születendő gyermek egészségét is veszélyeztethetik, ezért a megfelelő szemölcs eltávolítás különösen fontos ilyen esetben.

A genitális szemölcsök hatása terhesség esetén

A genitális szemölcsök a leggyakoribb szexuális úton terjedő betegségek közé tartoznak. Ezek a szemölcsök a nemi szerveken, azokon belül, azok környékén és az anális területeken jelennek meg. A terhesség során létrejövő hormonális változások hatására elszaporodhatnak, megnövekedhetnek és vérezhetnek is. Bár az esély meglehetősen kicsi rá, de az is előfordulhat, hogy a születendő kisgyermek torkában is szemölcsök jelennek meg.

Szemölcs eltávolítás terhesség esetén

Szemölcs eltávolítási célra kaphatóak bizonyos gyógyszerek, melyek megerősítik az immunrendszert, hogy az képes legyen elpusztítani a szemölcsöt okozó humán papillomavírust. Ezen gyógyszerek szedése azonban nem ajánlott terhesen. Emellett léteznek még orvosi beavatkozással járó szemölcs eltávolítási módszerek.

Ezek közül a két leggyakoribb genitális szemölcsök esetén a lézeres szemölcs eltávolítás és a fagyasztásos módszer. A lézeres szemölcs eltávolítás fájdalommal, vérzéssel és hegesedéssel jár, ezért érdemesebb a fagyasztást választani. Ajánlott a Cryo Success cryoterápiás készülék keresése, melynek alkalmazása fájdalommentes, nem jár vérzéssel, nem igényel utókezelést és már az első kezelés megszünteti a tünetek nagy részét. Emellett komoly előnye, hogy nem jár hegesedéssel.

A szemölcs a szülés módját is befolyásolhatja

Néhány esetben előfordulhat, hogy a genitális szemölcsök elzárják a szülőcsatornát, az orvosok ilyenkor inkább a császármetszést javasolják a hagyományos szülés helyett.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll