égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Fürdetési nehézségek az idősgondozásban

Hogyan tegyük egyszerűbbé a fürdetést az idősgondozásban?

Ha idősekről kell gondoskodnunk, gyakran ütközhetünk problémába. A legtöbb ember nehezen éli meg, amikor a kor előrehaladtával valamilyen szinten mind szellemileg, mind testileg leépül. Lássuk be, valóban nem könnyű beletörődni abba, hogy ágyba kényszerülünk, az egész napunkat az egy helyben fekvés tölti ki.

Különösen nehéz azt elfogadni, hogy már nem tudjuk ellátni a mindennapi teendőinket, és mások segítségére szorulunk.

Persze a helyzet fordítva is hasonló. Az ápolóknak is meg kell küzdeni azzal, hogy a legkedvesebb segítő szándékuk ellenére is ellenállásba ütközhetnek. Hosszú utat kell megtenni, hogy a beteg végül beleegyezzen abba, hogy gondoskodjunk róla, ápoljuk.

Ha hosszas győzködés után végül hagyja az idős rokonunk, hogy megfürdessük, akkor is számos problémával találjuk magunkat szemben.

Hogyan emeljük ki az ágyból a beteget? Hogy vigyük el a fürdőszobáig? Hogy fürdessük, töröljük meg? És hogy vigyük vissza az ágyába?

Az Aquamed Bed bath fürdető kendők tökéletes segítséget nyújtanak az idősgondozás ezen pontján. A kendőt mikrohullámú sütőben egy perc alatt felmelegítjük, és már használhatjuk is. Egy kendőt egy testtáj tisztítására használjunk! Egy csomag tíz darab puha, eldobható fürdető kendőt tartalmaz. A kendő kíméletes a bőrrel, nem szárítja ki azt. A fürdető kendők alkalmazása rendkívül idő- és költségtakarékos megoldás. Arról nem is beszélve, hogy számos kellemetlenséget elkerülhetünk a segítségükkel.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll