Események

XII. Budapesti Gyermekgyógyászati Továbbképző Tanfolyam

XII. Budapesti Gyermekgyógyászati Továbbképző Tanfolyam

Akkreditált továbbképző tanfolyam
Budapest, Marriott Hotel
2014. március 07-08

Ezen a konferecnián Celerus Medical szintén kiállítóként jelenik meg. Standunknál megtekinthetik a már ismert termékeinket: Burn Free égési gél és kötszerek, aluderm sebkötöző anyagok, SOFT1 sebtapasz.

BEKÖSZÖNTŐ

Kedves Kollégák!

Szeretettel invitáljuk Önöket a Budapesti Gyermekgyógyászati Továbbképző Tanfolyamra.
Ez évben már XVII. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényünk  egy  nagy érdeklődéssel zajló gyermekgyógyász továbbképző tanfolyam, mely mindez ideig megfelelt a nagyszámú hallgatóság elvárásainak. Továbbképző tanfolyamunk napjainkra az egyik legrangosabb gyermekgyógyász rendezvénynek számít. Rendezvényünk célja továbbra is többrétű: az alapellátásban és a szakellátásban dolgozó gyermekorvosok szakmai továbbképzésén túl örömet szeretnénk okozni az együttléttel, a közös gondok, problémák megbeszélésének lehetőségével, és nem utolsó sorban művészi élmények kínálásával.
Ezért idén is bízunk abban, hogy a korábbiakhoz hasonló nagy érdeklődésre számíthatnak a felkért előadóink, akik áttekintést fognak adni a gyermekgyógyászat aktuális kérdéseiről, melyek mind a házi gyermekorvosok, mind a kórházi vagy klinikai orvosok számára is fontos információkat tartalmaznak.
Felmértük, mik azok a témák, amelyek Önöket leginkább foglalkoztatják. Az Önök megtisztelő és örvendetesen nagyszámú javaslatai / kérései alapján kerültek az előadók felkérésre és a témák kiválasztásra. Idén először céges előadások garantáltan nem kerülnek a továbbképzés szakmai programjába.

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Prof. Dr. Tulassay Tivadar
akadémikus, egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem,
ÁOK I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika
Prof. Dr. Szabó András
egyetemi tanár, az MTA doktora
Semmelweis Egyetem,
ÁOK II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika
Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll