Események

Soft1 árakció a Béres Egészségtárnál áprilisban

A gyógyszertárak április hónapban 20 %-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a Soft1 sebtapasz a Béres Egészségtár nagykereskedésnél a Celerus Medical jóvoltából.

Keresse a Béres Egészségtár hírlevelét vagy rendelje meg a Soft1 sebtapasz patikalátogató kollégáinktól!

012045 Soft1 1m CMYK

SOFT1 sebtapasz

Vonalkód: 5999885761166

Méret: 1 m x 6 cm

Használata: Öntapadó, vízálló, elasztikus, ragasztó-anyagtól mentes, nem tapad a sebbe, hajra, bőrre. Kisebb sérülésekre alkalmazható: ujj, kéz, kar, láb. Helyezze a SOFT 1 sebtapaszt a sebre és tekerje körbe a sérült testrészt, majd gyengéd mozdulatokkal nyomkodja mindaddig, amíg fel nem veszi az érintett terület alakját. Súlyosabb vérzés esetén használja több rétegben.

Szavatosság: 5 év

Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll