Események

Pharma-tér ’2014 konferencia február 21-23.

A Pharma-tér 2014 ide konferenciáján a Celerus Medical kiállítóként jelenik meg. Standunknál megtekinthetik a már ismert termékeinket: Burn Free égési gél és kötszerek, aluderm sebkötöző anyagok, SOFT1 sebtapasz

A „Gyógyszerészet, gyógyszerellátás kulcskérdései. Eredeti vagy másolat? Törésvonalak a gyógyszerválaszték és készítmények minőségének megítélésében: hitek és tévhitek” c. gyógyszerész továbbképző tanfolyam kísérő rendezvénye.

Ramada Resort Budapest Hotel**** – Aquaworld, Gangesz-termek

 

 

 

KÖSZÖNTŐ

Originális vagy generikus készítmény? Biológiai therápiás vagy biosimilar? Új fogalmak, melyek forradalmasították a betegellátást, melyek ismerete nélkülözhetetlen a mindennapi munkavégzés során.

Továbbképzésünk a közvetlen lakossági gyógyszerellátásban és a kórházakban dolgozó gyakorló gyógyszerész kollégákhoz szól, gyakorlati segítséget adván a gyógyszerválaszték farmakoterápiás és minőségi szempontból történő, szakmailag megalapozott megítélésének kialakításában. Számos fontos nézőpontból kívánjuk körbejárni napjaink egyik legtöbb vitát kiváltó kérdését, az „eredeti vagy/és másolat” problémakörét. A helytálló szakmai álláspont egyéni kialakítása érdekében elhangzó előadások és vitafórumok mellett a kommunikáció terén is olyan mindennapi munkában felhasználható ismereteket kívánunk adni, amelyekkel a gyakori és frusztráló vitás helyzetek is sikeresebben oldhatók meg. A rendezvény hasznosítható ismereteket kíván nyújtani a gyógyszerellátás más területein dolgozó szakemberek részére is (gyártók, forgalmazók, nagykereskedők), előmozdítva a betegekkel és fogyasztókkal közvetlen kapcsolatot ápoló gyakorló szakemberekkel való találkozást és nyílt eszmecserét.

 

Szeretettel várjuk minden érdeklődő kolléga jelentkezését továbbképzésünkre!

 

Prof. Dr. Botz Lajos
egyetemi tanár
a továbbképzés elnöke

Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll