Események

Patikavásár 2014. április 5.

Meghívó az első Patikavásárra!

A Patikavásáron megrendelheti és megvásárolhatja a Celerus Medical termékeit.

Időpont: 2014. április 5. szombat 10-18 óráig
Helyszín: Budapest XVIII., Üllői út 288.

Szeretne nagyobb forgalmat a patikájában, szeretne nagyobb árrést? Szeretne nyitni a drogériai profil irányába, de még nem tudja, hogy kezdjen neki? Szeretne új patikai marketing lehetőségeket megismerni? Szeretne olcsó és jó beszerzési forrást találni? Vegye kézbe patikája jövőjét! Jöjjön el Ön is 2014. április 5-én szombaton az első Patikavásárra!

Mi a Patikavásár?

A Patikavásár azoknak a gyógyszertárvezetőknek, gyógyszertár-tulajdonosoknak szól, akik nyitottak az új dolgokra, akik keresik a jó ötleteket, és szeretnének a patikájukból többet kihozni. A Patikavásáron közvetlenül a gyártóktól, forgalmazóktól, és elsőáras nagykereskedőktől vásárolhat. Hihetetlen kedvezmények várják, 10-50%-os árengedmények a termékekre. A Patikavásár főleg a kereskedelemről szól, de jelen lesznek a gyógyszertáraknak szóló egyéb szolgáltatók is. A Patikavásár tényleg vásár, nem presztízs-rendezvény, egy nagy raktáráruházhoz hasonlítható, ahol polcról vagy raklapról lehet a termékeket azonnal megvásárolni, de a kiállító cégektől megrendelésekre is van lehetőség.

Milyen termékeket lehet a Patikavásáron megvásárolni?

A gyógyszertári profilrendelet alapján árusítható egyéb termékek széles skáláját: vitaminokat, étrend kiegészítőket, gyógyhatású készítményeket, kozmetikai és intim higiéniás termékeket, és még sok minden mást. Vásárolhat a patikai marketinghez nélkülözhetetlen termékeket is: állványokat, kínálókat, írható táblákat, megállító táblákat, ezekkel garantált a forgalomemelkedés. Itt és most lép a patikai piacra az ADEN német dekor-kozmetikai cég, mely körömlakkokat, körömápolókat, és a smink készítmények teljes körét forgalmazza. Német minőség, megdöbbentően alacsony ár, kiemelkedő árrés! A Patikavásárhoz kapcsolódott még a PaleoCentrum Kft (a paleo táplálékok nagykereskedője), valamint a Pelenkadiszkont is (olcsó pelenkák és csecsemő ápolási cikkek nagykereskedője).

 

Hogy lehet a Patikavásáron vásárolni, illetve van-e vásárlási értékhatár?

Feltétlenül hozza magával gyógyszertára céges bélyegzőjét. Nincs minimum vásárlási érték, akár egy fogkefét is lehet venni. Csak készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyát nem tudunk elfogadni. A helyben vásárolt árut a vevőnek kell elszállítania.

Hol lesz megtartva a Patikavásár és hogyan lehet ide eljutni?

Budapesten a XVIII. kerület Üllői út 288. szám alatt a Turbópatika Kft. telephelyén kerül megrendezésre. Ez egy régi gyártelep, az Üllői útról a nagy kapun keresztül kell behajtani, és a belső udvaron, illetve a környező utcákban lehet parkolni. A Határ úttól induló 50-es villamossal is könnyen megközelíthető.

A részvételhez kell-e regisztráció vagy díjfizetés?

Sem regisztráció, sem belépődíj nincs, a Patikavásár látogatása teljesen ingyenes.

Ki szervezi a Patikavásárt és mik az elérhetőségek?

A Patikavásárt a Turbópatika Kft. rendezi.
email: patikavasar@turbopatika.hu
tel.: 06 70 369-0572, dr. Vásárhelyi Csaba ügyv. ig.

Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll