Események

Patikai Termékbemutató kampány 12.09.-22.

celerus szines logo vékony

Celerus Medical december hónapban Termékbemutató kampányt szervez. A kampány során a listán szereplő patikákban megismerhetik termékcsaládjainkat, promótereink bemutatják azok használatát, tulajdonságait.

Főszereplők a Burn Free  égési gél, a Soft1 sebtapasz és az aluderm sebkötöző termékcsalád.

A promóció ideje alatt, amennyiben vásárol termékeinkből, megajándékozzuk Önt! Emellett a magas minőségű elsősegély termékeinkből összeállítottunk egy Háztartási Elsősegély szettet amelyet 4000 Ft-os akciós áron vásárolhatnak meg.

BALESET OTTHON IS TÖRTÉNIK!–  Készüljön fel rá.

promoidőpontokweb-page-001

 

 

Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll