Események

Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése

A Magyar Dermatológiai Társulat működésének kiemelkedő eseménye az évről évre megrendezett Nagygyűlés és Dermato-Pharma Szakkiállítás, az idén immár 86. alkalommal. Ezen tudományos konferencia célja, hogy a szakma képviselői beszámoljanak eredményeikről, az őket foglalkoztató tudományos problémákról. A minden év decemberében megrendezésre kerülő Nagygyűlés azonban arra is jó alkalom, hogy évente pár napra együtt legyen a szakma, a társszakmák, fiatalok és az idősebbek egyaránt, hogy találkozzunk, beszélgessünk, ismerkedjünk egymással.
2013. december 12-14. között már egy új helyszínen, a Ramada Resort Aquaworld négycsillagos wellness szálloda-, és konferencia-komplexumban találkozunk. Bízunk benne, hogy a tudomány és a programok örömei mellett lehetőségünk lesz együtt örülni egy konferencia-rendezésre dedikált helyszín által nyújtott kényelemnek is.
A 2013. évi 86. Nagygyűlés várható fő témái: onkológia, STD, dermatochirurgia és a már hagyományosnak mondható experimentális kutatás. A konferencia programjaként plenáris programokat és párhuzamosan futó előadásokat tervezünk, a rendezvény ismét magas pontszámmal kerül akkreditálásra.

Az Elnökség ezúton invitálja a tisztelt kollégákat, érdeklődőket a 86. Nagygyűlés és XII. Dermato-Pharma Szakkiállításra.
Kérjük, tanulmányozza át a regisztráció módját, s tegye meg jelentkezését.

Várjuk Önöket tisztelettel és szeretettel!

Dr. Wikonkál Norbert
Magyar Dermatológiai Társulat
Főtitkár

Prof. Dr. Remenyik Éva
Magyar Dermatológiai Társulat
Elnök

 

Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll