Események

Felicitas kismama csomag Celerus információs szettel augusztusban

Kedves Kismamák!

 

Augusztus hónapban a Felicitás által ingyenesen kiosztott babacsomagokba bekerül a Celerus információs szettje.

Mit tartalmaz az információs szett?

– Soft1 információs lap, amely bemutatja az egyik leginnovatívabb sebtapasz használatát, tulajdonságait.

– Burn Free és Burn Chill információs lap. Az égés mint legsúlyosabb balesetek ellátásához nyújt segítséget, tanácsokat.

– aluderm információs lap. A legmodernebb sebkötöző anyag aludermes felülettel, amely használata harmadolja a sebgyógyulási folyamatot.

– Burn Chill égési gél termékminta. Reméljük nem kerül sor a kipróbálására, de ha mégis első kézből megtapasztalhatja, mit jelent ha egy professzionális égési géllel kezeli az égett felületet, a hőelvonás által mennyivel kisebb az égés roncsoló hatása, kisebb a fájdalom.

– aludermes termékminta: az aluderems felület miatt nem ragad a sebbe, ötször akkor nedvesség felszívására képes, ezáltal a sebfelület mindig száraz, szavatossági ideje 20 év.

könyv_3_kicsi

Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll