Események

Burn Chill égési mini szett akció az Alma patikákban július hónapban

Július hónapban a Burn Chill égési mini szett akciós áron vásárolható meg az Alma Patikákban.

 

 BURN CHILL ÉGÉSI GÉL ÉS KÖTSZER

– AZONNAL CSILLAPÍTJA A FÁJDALMAT,

– CSÖKKENTI A GYULLADÁST

– ÉS HŐT VON EL!

MILYEN ESETEKBEN HASZNÁLHATÓ A BURN CHILL GÉL-, ÉS KÖTSZERCSALÁD? 

  • Nyílt láng okozta égési sérülések
  • Elektromos égés
  • Forró gőz okozta égési sérülés
  • Vegyi égés
  • Napégés

 

Az égés az egyik legfájdalmasabb, súlyosabb esetekben pedig a legtöbb traumával, áttéttel járó sérülési fajta. Égési sérülés esetén nemcsak a bőrfelszín ég meg, de mivel a fehérje kiváló hővezető, nem megfelelő ellátás esetén az érzékeny bőrfelszín alatti belső szövetek is károsító hőhatásnak vannak kitéve, akár órákon keresztül. A Burn Chill hydrogéles égési kötszer és gél egyik nagy előnye, hogy az égett felületre kerülve azonnal hűti az égett szöveteket és minimalizálja az égési sérülést!  A Burn Chill gél és kötszer kiszereléséinek köszönhetően, optimálisak az otthoni használatra és könnyedén magunkkal vihetjük utazásaink alkalmával is! Összetevői lehetővé teszik, hogy gyermekeink sérüléseit is ellássuk, korhatár nélkül és bármennyi alkalommal! Szavatossági ideje 5 év.

 

HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT A BURN CHILL GÉL ÉS KÖTSZER?

• A felületre kerülve azonnal hőt von el, ezzel megakadályozva a hőhatás továbbterjedését a mélyebben fekvő, érzékeny szövetek felé. A gél

speciális összetevőjének köszönhetően magasabb hőfokon sem veszti el viszkozitását, így kiválóan elvezeti a hőt.

• A gyógynövény adalékanyagoknak köszönhetően, melyek nem tartalmaznak lidocaint és benzocaint, kizárva az allergiás reakciókat, a fájdalomérzet nagymértékben lecsökken!

• A gél megakadályozza a baktériumok elszaporodását, lecsökkentve ezzel

a fertőzés kialakulását!

• A speciális nyitott cellás kötszer hatékonyan lefedi a sebet, elasztikus kiképzése pedig tökéletesen követi a testfelszín alakját, illetve a hajlatok vonalait, mozgását, szemben hasonló égési kötszerekkel!

• A Burn Chill kötszer óriási nedvszívó képességgel rendelkezik, emiatt lehetséges a hosszan tartó hűtő hatás! A nagy mennyiségű gél közvetlenül az égett felületre kerül, így biztosítva az azonnali fájdalomcsillapítást, az égési sérülés súlyosságának csökkentését és a fertőzések minimalizálását.

• A kötszerek rendkívüli előnye, hogy nem ragadnak a sebbe,

hatóanyaguk vízben könnyen oldódik, így könnyen eltávolíthatóak!

 

IMG_5701_burnChill

Térkép
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll