égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Mennyire hatékony az elsősegély csepp?

Mire jó az elsősegély csepp?

Az elsősegély csepp egy olyan készítmény, amely virágeszenciákat tartalmaz. A felhasználása igen sokrétű. Testi és lelki problémák kezelésére egyaránt alkalmas. A termék elkészítője, kidolgozója egy Edward Bach nevű orvos volt. Ő súlyos panaszok esetében tesztelte a cseppeket, így győződött meg azok jótékony hatásáról.

Az elsősegély csepp alkalmazható a rovarcsípések okozta tünetek enyhítésére, autóbaleset, munkabaleset, sportbaleset során keletkező sérülések kezelésére. A készítmény enyhíti a menstruációs görcsöket. Hirtelen fellépő allergiás reakciók tüneteinek mérséklésére is alkalmas.

Olyan lelki problémákban, mint a stressz, a sokk vagy a félelem szintén segítséget nyújthat az elsősegély csepp, illetve ezen gondok megelőzésében is alkalmas lehet (például egy vizsgát megelőzően.)

Miből áll az elsősegély csepp?

A készítmény ötféle virágeszenciát tartalmaz: cseresznyeszilva, ernyős madártej, iszalag, napvirág és nebáncsvirág található benne. Ezek együttes hatása rendkívül kedvező a szervezet egészére.

A cseppeket általában vízbe csepegtetve szokták bevinni a szervezetbe. Egy pohár vízbe néhány csepp elegendő a termékből.

Legyünk azonban tisztában azzal, hogy csodaszerek nem léteznek! Az elsősegélycseppek jótékony hatása bizonyított, ám nem helyettesíti sem a megfelelő elsősegélynyújtást, sem a szakszerű orvosi ellátást. Illetve a készítmény fogyasztása csak rövid távon javasolt.

Azt se feledjük, hogy az elsősegély csepp használata nem váltja ki a sebkezelés és az elsősegély nyújtás olyan lépéseit, mint a seb kitisztítása vagy megfelelő leragasztása, bekötözése. Utóbbi lépéshez erősen ajánljuk a Soft1 tapaszt, mely a bőrhöz nem, csak önmagához tapad, így nem ragad a sebbe és kiváló kötés készíthető belőle. A Soft1 ragtapaszokat keresse a gyógyszertárakban!

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll