égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Egyszerű tippek a biztonságos barnuláshoz

A napégés fájdalmas és veszélyes is lehet, ezért a legjobb megelőzni azt. Néhányan azt tanácsolják, hogy ha lehet, inkább kerüljük a napozást, de a következő szabályok betartásával biztonságosan barnulhatunk.

  1. Jó minőségű, orvosilag is elismert napvédő krémet használj. Legyen legalább 20 faktoros vagy annál erősebb.
  2. Kerüld a borotválkozást közvetlenül napozás előtt, mivel az ilyenkor keletkező apróbb sérüléseken keresztül irritációkat okozhatnak a különböző napvédő krémek.
  3. Használj önbarnító krémet, ha szeretnél lebarnulni, de félsz a Nap káros hatásaitól. Ha jó minőségű önbarnító krémet használsz és betartod a használati utasítást, remek eredményeket érhetsz el.
  4. Ha napozni szeretnél, olyan időpontot válassz, amikor kevésbé tűz erőse a nap. A napsugárzás általában 12:00 és 16:00 óra között a legerősebb, ajánlott ez előtt vagy ez után kifeküdni a napra.
  5. Mindig viselj szalmakalapot vagy más alkalmatosságot, mely megvéd a napszúrástól és az azzal járó kellemetlen tünetektől.

Tippek és tanácsok

  • Ha önbarnító krémet használsz, kesztyűben vidd fel azt vagy a felvitel után azonnal moss kezet, így tenyered nem lesz narancssárga.
  • Ha mégis égési sérüléseket szenvednél napozás közben, ajánljuk a Burn Free gélt, mely azonnal hűsíti a bőrt és csökkenti a fájdalmat. Az égési sérülés súlyosságától és a fájdalomtól függően naponta többször is használható és gyógynövénytartalma miatt allergiás reakcióktól sem kell tartani.
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll