égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Égési sérülések – A forrázásokról bővebben

A forrázás az egyik leggyakoribb háztartási sérülés

Az égési sérülések egyik típusa a forrázás. Sok olyan baleset történik az otthonokban, hogy valamilyen forró folyadék kerül a bőrünkre. A kisgyermekek még nagyobb veszélynek vannak kitéve, hiszen nekik vékonyabb a bőrük. Ezért is fontos, hogy mindig vigyázzunk, ha valamilyen forró folyadék van a közelünkben.

Mindig ellenőrizzük a fürdővíz hőfokát mielőtt beletennénk a gyermekünket! Ne hagyjuk magára a kicsit a fürdőkádban, nehogy megnyissa a forró vízcsapot!

A cumisüveget soha ne a mikrohullámú sütőben melegítsük, mert a benne lévő folyadék egyenetlenül melegszik, és megégetheti a gyermekünk száját. Illetve a mikróban melegített folyadékok túlhevülhetnek.

A forró teát, kávét vagy levest soha ne tegyük a konyhapult szélére, valamint más olyan helyre, ahol a gyermek könnyen eléri és magára ránthatja őket.

Ha valaki mégis leforrázza magát, akkor először is vegyük le róla a forró folyadék által átitatott ruhadarabokat! Harminc percig hűtsük a leforrázott bőrt folyó víz alatt.

Milyen termékek, krémek használata ajánlott forrázás esetén?

A Burn Free termékcsalád égési gélje gyors segítséget nyújt égési sérülések esetén. A gél használata előtt mossuk le a sérült bőrfelszínt! A bőrre kerülve a gél azonnal enyhíti a fájdalmat, csökkenti a gyulladást, kíméletesen hűti az égett bőrt. Hőt von el a károsodott testfelületről, nem engedi a hő továbbterjedését a bőr mélyebb rétegei felé, így minimalizálja az égési sérülés továbbterjedésének esélyét.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll