égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

A fül égési sérülései

Ha egy égési sérülésre gondolunk, akkor valószínűleg valamelyik végtagon bekövetkező sérülés jut eszünkbe először. Bár nem olyan gyakori baleset, de esetenként a fülünk is elszenvedhet égési sérüléseket.

Erős hőhatásra a fülünk is ugyanúgy meg tud égni, mint a testünk bármelyik része. Ha valamilyen maró hatású kémiai anyag, vegyszer fröccsen a fülünkre, akkor szintén létrejöhet az égési sérülés, valamint egy robbanási sérülés során is kialakulhat fülégés.

Az efféle sebesüléseket a bőr bármely részének égési sérüléséhez hasonlóan kell ellátni. A gyors elsősegélynyújtás elengedhetetlen annak érdekében, hogy minél hamarabb enyhítsük a tüneteket, illetve megakadályozzuk az égési sérülés terjedését a mélyebb szövetek felé.

A fül égési sérülésének kezelése

Óvatosan meg kell mosni az égett fület, majd fertőtleníteni azt, hogy ne fertőződjön el a seb. Érdemes a Burn Free égési gélt használni az érintett területen. A kötszer egyedülálló megoldást jelent az égési sérülések kezelésében. A károsodott bőrfelületre kerülve azonnal hőt von el attól, így hatékonyan hűti az égett részt, ezzel eredményesen és gyorsan csillapítja a fájdalmat. Allergiás reakciótól nem kell tartanunk, ugyanis a gél természetes gyógynövényi összetevőkből készült.

A fül égési sérülése esetén szintén alkalmazhatjuk a Burn Free égési kötszereket. Ezen termékek rugalmas anyagúak, tehát az olyan érzékeny, nehezen kezelhető területek lefedésére is alkalmasak, mint a fül. Nem ragadnak a sebbe, viszont hermetikusan lezárják azt, így védenek a kórokozók bejutásától.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll