égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

A szoláriumozás pozitív hatásai

Bár a szoláriumozásnak számos káros hatása van: száraz, ráncos bőrt eredményez, valamint megnöveli a bőrrák kialakulásának esélyét, azért néhány kedvező hatással is bír. A szoláriumi sugarak hasonlóak a Napból érkező sugarakhoz, ezért elmondható, hogy ezek is serkentik a szervezetünk D-vitamin termelését. A D-vitamin pedig köztudottan a csontok megfelelő szerkezetének biztosításához szükséges.

Segítheti az immunrendszert, ezáltal a szervezetünk könnyebben le tudja küzdeni a kórokozókat, így teljesen megakadályozza a betegség kialakulását vagy mérsékli annak tüneteit.

Enyhíti a pikkelysömör és az ekcéma tüneteit is, segít az ízületi problémákban.

Nem utolsó sorban, pedig jótékony hatással van a hangulatunkra, segítheti a depresszió leküzdését.

Azonban fontos tisztában lennünk azzal, hogy a fenti jótékony hatások csak akkor jelentkeznek, ha megfelelő módon használjuk a szoláriumot. A javasolt időnél ne tartózkodjunk többet a szoláriumban! Ne járjunk rendszeresen! A szakemberek nem javasolják, hogy évi harminc alkalomnál többször menjünk szoláriumba.

Tartsuk be az előírásokat (például a védőszemüveg alkalmazását)!

Ha megfelelő módon, és megfelelő gyakorisággal használjuk a szoláriumot, akkor annak nem a káros hatásai miatt kell aggódnunk, hanem a jótékony eredményeit élvezhetjük.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll