égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Családi kirándulások – Milyen kötszerekkel érdemes felszerelkeznünk?

Ha végre beköszönt a jó idő, milyen jobb hétvégi elfoglaltságot találhatnánk magunknak annál, mint hogy kint a természetben töltsük az időnket a családtagjainkkal vagy a barátainkkal? Legyen szó egy hegyi túrázásról vagy egy sétáról egy közeli parkban, a szabadban tartózkodni mindig jó program.

Ahogy mondani szokták: egy kellemes séta a friss levegőn a testet és a lelket egyaránt karbantartja. Fontos azonban, hogy az ilyen programok során se feledkezzünk meg saját magunk, illetve a szeretteink védelméről.

A legnagyobb odafigyelés mellett előfordulhatnak kisebb horzsolások, vágások, ezért fontos, hogy mindig legyenek nálunk kötszerek és ragtapaszok, ha kirándulni indulunk.

Mely kötszerek a legajánlottabbak a kisebb sérülések ellátására?

Az aluderm tapaszok és kötszerek a felszínükön található alumíniumrétegnek köszönhetően remek nedvszívó képességgel bírnak, így tisztán tartják a sebet. Mindemellett cseréjük, eltávolításuk is könnyű és fájdalommentes, hiszen nem ragadnak a sebbe. A tapaszok külön gyermekek számára készített kiszerelésben is kaphatóak.

A Soft1 tapasz használata szintén ajánlott, ezek a bőrhöz nem, csak önmagukhoz ragadnak, így nem tépik fel a gyógyulófélben lévő sebet. Különleges anyaguknak köszönhetően remekül elláthatóak vele az olyan nehezen bekötözhető helyek is, mint például a hajlatok vagy az ujjbegy.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll