égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Cryoterápia, a szemölcs eltávolítás egyik leghatásosabb módja

schimgx58922Gyermekeknél nem szokatlan, hogy kezükön kisebb-nagyobb szemölcsök jelennek meg, de minden ember bőrén megjelenhetnek a kellemetlen dudorok, a legkülönbözőbb testrészeken. A szemölcsök végleges kezelésére az egyik legjobb módszer a világszerte egyre népszerűbb cryoterápia, azaz a fagyasztásos módszer.

Ha nem törődünk a szemölccsel, a legtöbb magától is eltűnik két éven belül, de valószínű, hogy kiújul. Emellett azok a szemölcsök, melyeket a humán papillomavírus (HPV) okoz, komolyabb veszélyt is hordoznak magukban, hiszen ez a vírus közrejátszhat akár mell- vagy prosztatarák kialakulásában is.

A kisebb, ártalmatlanabb szemölcsök kezelésére a bőrgyógyászok általában ecsetelőket, tapaszokat írnak fel, melyek valóban segítenek a szemölcs elmulasztásában, de a kiújulást nem akadályozzák meg. Az egészségügyi, kényelmi és esztétikai szempontból komolyabb kellemetlenségeket okozó szemölcsök esetében szoktak műtéti beavatkozásokat is javasolni, ezek azonban sokszor fájdalommal és hegekkel járnak.

Fagyasztásos szemölcs eltávolítás

A cryoterápia egy jelenleg is fejlődő technika a szemölcs eltávolításban. A cryoterápia a szemölcs folyékony nitrogénnel való lefagyasztását jelenti. Ez a módszer remekül megakadályozza a szemölcsök újbóli megjelenését az adott területen, mivel megerősíti a bőr védekezőképességét.

A Celerus Medical cryoterápiás terméke, a Cryo Success forradalmasította a szemölcseltávolítást. A korábbi cryoterápiás eszközökhöz képest pontosabban használható, így a nehezebben hozzáférhető területeken is alkalmazható. Elődeivel ellentétben teljesen fájdalommentes a használata, így nincs szükség érzéstelenítőre és kisgyermekek esetében is remekül alkalmazható. Szinte egyáltalán nem hagy sebhelyet, így a jól látható területeken lévő szemölcsök eltávolítására is alkalmas.

A Cryo Success beszerzése és használata erősen javasolt bőrgyógyászok számára, hiszen használata, sterilizálása rendkívül egyszerű, már egy kezelés megszünteti a tünetek nagy részét és egyben takarékosan is működik, egy kezelés költsége nem haladja meg a 600 forintot.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll