égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Celerus szponzoráltja Szilárd Zalán 5 éves gyorsasági motorversenyző tehetség

A Celerus Bt. márciusban kötött szponzorációs megállapodást Szilárd Zalánnal. Zalán az Országos Gyorsasági Motoros Bajnokság egyik nagy tehetsége korosztályának már 5 évesen is.

Támogatás mellett, természetesen termékeinket is Zalán rendelkezésére bocsátjuk. Sajnos az ilyen technikai sportoknál előfordulnak balesetek, amikor az Celerus elsősegélyfelszerelések, aludermes kötszerek és a Burn Free égési gélek komoly segítséget nyújtanak  a sérülések ellátásánál, komoly sérülések kialakulásának megakadályozásánál.

Reméljük, hogy Zalán a jövőben egyre több sikeres eredményt ér el, és kitartással akár nemzetközi versenyeken is bemutatkozhat. Ezekről természetesen mi is hírt adunk majd. Szurkolunk Neki, hogy ez a bemutatkozás olyan sikeres legyen, mint a nagy példakép Talmácsi Gáboré.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll