égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Cégünkről

A CELERUS Bt. 2001-ben kezdte meg tevékenységét. Elsősorban munkahelyi egészségvédelmi rendszerek, elsősegély-felszerelések és sürgősségi betegellátáshoz szükséges felszerelések forgalmazásával, és ezen rendszerek karbantartásával, újrafeltöltésével, illetve oktatásával foglalkozunk. Célunk, hogy magas minőségű termékeket, szolgáltatásokat és rendszereket kínáljunk ügyfeleink részére. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt.

Fő profilunk, illetve termékkörünk egy nemzetközi német gyártó cég a W. SÖHNGEN GmbH termékei köré csoportosul, melynek kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk. A Celerus Medical Division 2012-ben került megalakulásra, azon döntés értelme alapján, hogy a Celerus Bt. ipari vonalon elért sikereit a lakossági és szakmai vonallal is megismertesse.

Fontos számukra, hogy vásárlóink azt a terméket kapják, amit keresnek! Legyen továbbá biztonságos, hiszen alapvető igény, hogy a fogyasztó a pénzéért olyan termékekhez, szolgáltatásokhoz kíván jutni, amelyek nem veszélyeztetik életét, egészségét, vagy a felmerülő kockázatok oly mértékűek legyenek, amelyek a termékek rendeltetésszerű használata esetében minimális mértékűre szorítottak.

A Celerus Medical Division által forgalmazott termékek gyártói több évtizedes tapasztalattal és saját kutató-fejlesztő bázissal rendelkeznek. A termékek között minden megtalálható, ami a gyors és mindenki számára egyszerű elsősegélyt, szakszerű betegellátást és a páciensek gyorsabb gyógyulását segíti.

Minőségpolitika

Kik vagyunk?

Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek a munkahelyeken a fenti témák iránt.

Mi jellemez bennünket?

Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt.

Melyek az erősségeink?

Elégedett ügyfélkörünkben, a támogatási források ismeretében és a minőségi iránti kötelezettségünkben bízva bővítjük képzési programjainkat, készülünk a pályázati támogatások elnyerésére a szakszerű munkahelyi biztonság és egészség megteremtése érdekében.

Mit várnak el tőlünk munkaadóink?

Jogszabályi, szakmai és a résztvevői elvárásoknak való megfelelést. Naprakész, korszerű ismereteket mind az egészségvédelmi, egészségfejlesztési szakterületen, mind a felnőttképzésben.
Hatékony, rugalmas szervezési, bonyolítói munkát.

Mit várnak el tőlünk munkatársaink?

Vezetői elkötelezettséget a minőség, az érték és a hatékonyság terén. A szakmai kapcsolatrendszer fenntartását, ápolását. Gazdasági stabilitást. A rugalmasság és a megújulás képességét. A magas színvonalú erőforrások biztosítását. Partneri együttműködést az ügyfeleink részéről.

Miben akarunk tovább fejlődni?

Naprakész információra és kiváló csapatmunkára van szükségünk ahhoz, hogy a szakmai követelményeket mindenkor teljesíteni tudjuk és annak eredményét folyamatosan fejleszthessük.

Scroll