égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

Az égési sérülés hegesedése

Hogy segíthetjük elő az égési sérülés “szép” gyógyulását?

Gyakori, hogy az égett bőr a károsodás következtében hegesedésre hajlamos. Amikor a roncsolt, égett szövetek helyén „új bőr” keletkezik, létrejöhet a heg.

Hogyan akadályozhatjuk meg, hogy az égési sérülés hegesedjen?

A hegesedés elkerülésére annyit tehetünk, hogy figyelünk arra, hogy bőrünk mindig megfelelően hidratált legyen. Ennek elérése érdekében használjunk megfelelő kozmetikai krémeket, amelyek gyengédek a bőrrel, nyugtatják az égési sebeket.

Súlyos égési sérülés esetén kérjük orvosunk segítségét, hiszen a megfelelő orvosi ellátás a hegek kialakulását is segít elkerülni.

Kisebb égési sérülés esetén magunknak is elláthatjuk a sebet. Gondoskodjunk arról, hogy ne fertőződjön el a sebesülés, hiszen ez is növeli a hegek kialakulásának esélyét. Alaposan, de kíméletesen tisztítsuk meg a roncsolt bőrfelszínt! Ne dörzsöljük a sebet! Ellenőrizzük gyakran, hogy nem jelennek-e meg duzzanatok a bőrünkön, nem jelentkezik-e viszkető fájdalom, nem fokozódik-e a sérülés pirossága, illetve hogy nem alakul-e ki láz! Ha a fenti tünetek közül bármelyik jelentkezik, akkor minél hamarabb forduljunk orvoshoz.

Ha az égési sérülésünket a Burn Free termékcsalád égési géljével és kötszereivel kezeljük, akkor nagyban elősegítjük, hogy a bőrünk minél hamarabb regenerálódjon, fájdalommentesen gyógyuljon, valamint ne hegesedjen a bőrünk. A természetes gyógynövényi összetevők nem váltanak ki semmilyen allergiás reakciót, ezért mindenki számára biztonságosan alkalmazható a termék.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll