égési sérülés szemölcs eltávolítás sebkezelés bőrgyógyászati kozmetikai gépek

Cikkek

A cryoterápia a rákgyógyításban is alkalmazható

Jelentősége

A cryoterápia egy olcsóbb alternatív gyógyítási módszer a hagyományos rákkezeléseknél, úgy, mint műtét, sugárkezelés, és kemoterápia. Sokkal kevésbé radikális eljárás, viszonylag rövid felgyógyulási időszakkal.

Folyamat

A kezelőszonda a rákos területet elérve nitrogén, vagy argon gázokkal lefagyasztja a beteg sejteket. A fagyott sejtek felolvasztásra, majd ismét lefagyasztásra kerülnek, amíg el nem halnak.

Típusok

A cryoterápiát a rák számos típusánál és kialakuló tumoroknál is használják, beleértve a retinoblasztómát, a bőrrákot, a csontrákot, a prosztata és máj tumort, az aktinikus keatózist, a méhnyakrákot és a Kaposi szarkómát (AIDS).

Mellékhatások

A cryoterápia mellékhatásai nem olyan kínzóak és aggasztóak, mint a hagyományos rákkezeléseknél. Például bőrrák esetén idegkárosodás, hajhullás és hegesedés.

Korlátozások

A cryoterápia csak helyi, lokalizált rákosodásnál alkalmazható, mivel a csak a specifikus területeket éri el. Mikroszkopikus rákosodás, ami még radiológiailag nem mutatható ki, nem kezelhető.

A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.
Scroll